Duplicate Photos Fixer Pro 1.1.1086.10077 incl Patch

Dupliceer foto's Fixer Pro incl-patch kan beroep doen op eigenaren van grote beeldcollecties. Ik geef eerlijk gezegd toe, nooit in mijn leven om dergelijke ontwerpen te gebruiken, nooit honderdduizenden foto's gehad en niet op zoek naar identieke afbeeldingen om duplicaten te verwijderen en ruimte vrij te maken op mijn harde schijf. Ik kan me niet eens voorstellen dat er gebruikers zijn die echt veel ruimte kunnen besparen nadat het verwijdert, in de moderne tijd is dit niet langer een vraag, maar dit zijn gewoon mijn gedachten. In het algemeen, als u duplicaten moet vinden en van hen kunt kwijtraken, kan het programma u toestaan ​​dit met de hoogste kwaliteit te doen.
Ik kon de software nog steeds niet starten, het was gewoon bevroor, ik deed het op verschillende systemen, dus ik moest een ellendige screenshot van de officiële website, je kunt het programma daar kopen, en ik bied duplicate foto's gratis download, ik Stel voor dat ik het doe op de onderstaande link, in het archief kan er een scheur / sleutel zijn voor registratie.
Ontwikkelaar: Systweak Inc
Licentie : Scheiden
Taal: Engels
Grootte: 12 MB
OS: Windows XP +
Hoe installeren:
1). Instructies zijn indien nodig opgenomen in ReadMe.txt.
2). Dat is alles, klaar en geniet.Dubbele foto's Fixer Pro 1.1.1086.10077 incl-patch
Notitie: gebruik WinRar Crack om de software te decomprimeren indien nodig.

Download Links of Duplicate Photos Fixer Pro incl Patch

Torrent Download

Dubbele foto's fixer pro_v1.1.1086.10077 incl-patch .torrentLeave a Reply